HTML

GeekBrownie

Friss topikok

Linkblog

Antec KHÜLER

2011.02.01. 17:20 csuki00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Na bumm, az antec is kiadott egy vizezett procihűtőt. Igen vizezett nem mondanám vízhűtésnek, mert bár folyadékot keringet benne de milyen hatásfokkal? Ezek a rendszerek nem jobbak egy jó minőségű léghűtőnél. Az ára kb ugyan ott van. Dizájn elem. Nem más.
Ami meglepett az az, hogy nagy hűtőteljesítményt ígérnek minimális zajjal, na de 35 Decibel? Az kurva hangos. Sztem 14-ig nem zavaró. Bár én erre érzékeny vagyok. Mondjuk a 20-asra is ráírják, hogy silent, no komment. Az aki ráírta az hallgassa egész nap. Sokan felvoltak háborodva, hogy ez egy corsair utánzat. Nem hiszem. Ez egy ilyen kialakítás, nem lehet másképpen megcsinálni mindenképpen hasonló lesz. A másik meg az, hogy ezt a technológiát sem a corsair fejlesztette ki előtte is lehetett kapni azt hiszem a thermaltake állt elő egy ilyen konstrukcióval.
Azt szokták még felhozni érdemének, hogy stabilan tudja tartani a hőfokot, szerintem ez egy jó minőségű léghűtőnél sincs másképp.

Szólj hozzá!

Címkék: pc

A bejegyzés trackback címe:

https://geekbrownie.blog.hu/api/trackback/id/tr182631270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása